Arama
Arama Sonuçları
Kerastase
Kerastase Fransa merkezli bir saç bakım markasıdır.
Sağlıklı Saçlara Sahip Olmak için 7 Etkili İpucu
Bakımlı ve ışıl ışıl görünmek için sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmak çok önemli. Parlak saçlar için de kullandığın saç bakımı ürünlerinden beslenme alışkanlığına kadar birçok faktöre dikkat etmeniz gerek.
‘Kastamonu mührünü tüm Türkiye’ye vuracağız’
Kastamonu Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM) Ekim ayı itibariyle kurs kayıtları başladı
SONBAHARDA CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR?
Yaz mevsiminde güneşe teslim edilen cilt, sonbahar aylarında tehlike sinyalleri vermeye başlıyor. Bu yüzden sonbaharda cilt bakımı yapmak çok önemli. İşte, sonbaharda yapabileceğiniz cilt bakım önerileri:
MAYA MASKESİ NASIL YAPILIR, NE İŞE YARAR?
Kuru maya ile cilt bakımı nasıl yapılır? Evde kuru maya maskesi nasıl yapılır ve nasıl uygulanır? Maya maskesi ne işe yarar? İşte, maya ile yapabileceğiniz cilt bakım önerileri:
Kafa derisinde neden sivilce çıkar? Kafa derisindeki sivilceler nasıl geçer?
Sivilce; yüz, sırt, omuz gibi bölgelerin yanı sıra kafa derisinde de görülen bir cilt problemidir. Ağrı, kaşıntı, kızarıklık gibi belirtilerle kendini gösteren kafa derisindeki sivilcelerin nedenlerini ve kafa derisindeki sivilceler nasıl geçer mercek altına aldık. Bazı durumlarda tehlikeleri sonuçlara neden olan kafa derisindeki sivilcelerle gibi bilinmesi gereken tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.